Cornulete fragede cu iaurt
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Prajitura cu iaurt la microunde
-
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
-
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
-
Sos de iaurt - sănătos și savuros
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se cerne faina in castron, se adauga iaurtul amestecat cu 2 linguri de zahar, sau cu 2 plicul de zahar vanilat, untul topit si racit si praful de copt.
- Se amesteca cu o lingura de lemn, apoi cu mainile infainate, se mai modeleaza putin, fara sa se framante prea tare. se imparte in doua.Pe o hartie de copt, presarata cu faina, de intinde un disc din aluat, apoi se taie in opt pe diametru.
- Pe fiecare triunghi rezultat se pune o lingurita de gem(in cazul meu), apoi se ruleaza, dinspre baza spre varf si se da forma de cornulet. Se pun toate cornuletele rezultate in tava tapetata cu hartie de coptSe dau la cuptor 20 minute, la 180°C, fara sa se unga pe deasupra.Dupa ce s-au copt se pudreaza cu zahar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: