Se face un aluat din toate aceste ingrediente,se lasa la frigider pt 10-15 minute,a umplut cu marmelata de prune amestecata cu nuci macinate,se pot umple cu orice ,dupa preferinte,se coc la foc moderat cca 30 minute depinde de cuptor.
Cel mai fraged aluat pe care l-am mâncat în cei 64 de ani (vârsta mea) îl știu de la răposata mea soacră. Se face un aluat din untură de porc și smântână în cantități egale. Se adaugă sare și făină cât cuprinde și drojdie funcție de cantitatea de făină folosită.NIMIC ALTCEVA. Aluatul se poatefolosi la cornulețe sau sărățele. Credeți-ma că nimic nu poate fi la fel de fraged.
Comentarii:
Multumesc. A fost bun.
Margarina ar trebui sa dispara! Total nesanatoasa!!!
Cel mai fraged aluat pe care l-am mâncat în cei 64 de ani (vârsta mea) îl știu de la răposata mea soacră. Se face un aluat din untură de porc și smântână în cantități egale. Se adaugă sare și făină cât cuprinde și drojdie funcție de cantitatea de făină folosită.NIMIC ALTCEVA. Aluatul se poatefolosi la cornulețe sau sărățele. Credeți-ma că nimic nu poate fi la fel de fraged.
Margarina ,foarte dureros ca inca se mai lucreaza cu ea !!!!!!!!
Foarte gustoase, mulțumesc
Binevenita.
Super
Foarte bune...excelente
ESTE TARE BUNA
Nu se intelege scrisul pentru ca este scris pe fotografie