Retete de post
Saturday 21 February 2015 16:02

Produsele de post pregătite în casă sunt foarte gustoase și sănătoase; nutriționiștii recomandă pentru o dietă echilibrată și pentru detoxifierea organisnului consumarea periodică a produselor de post – legume, fructe, cereale.
Ciupercile sunt folosite cu succes în toate mâncărurile tradiționale românești care au la bază carne tocată. Ardeii umpluți, sarmalele și chiftelele sunt doar câteva feluri de mâncare care pot fi gătite fără carne, aceasta fiind înlocuită cu ciuperci. Gustul preparatelor este delicios iar conținutul caloric al acestor preparate este mic decât cel al preparatele pe bază de carne.
Antreuri
Antreuri

Reteta de post delicioasa – hummus

Salata de iarna, de post

Piftie ornamentala de post

Salată de conopidă - rețetă de post

Chifteluțe de năut - de post

Drob de morcovi (de post)

Pizza vegetariana (de post)

Supa crema de usturoi cu legume

Bruschete cu rosii
Felul principal
Felul principal

Sarmale de post cu ciuperci

fasole verde de post

Șnițel din soia - rețetă de post

Mâncare picantă de cartofi cu țelină - de post

Ardei umpluti de post

Penne all' arrabiata

Salata colorata cu trei feluri de orez

Chifle aromate cu usturoi

Salata de fasole boabe

Ciuperci cu măsline - de post
Desert
Desert

Negresa cu nucă - de post

Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut!

Prajitura cu gem si nuca (de post) (reteta video)

Bilute de post tavalite in cocos

Sfoof- prajitura cu gris - de post

Briose de post cu banane si fructe exotice

Biscuiți cu portocale și ciocolată - de post

Tort de post cu blat de mere si crema caramel

Comentarii
RETETE DE PROST, NU DE POST
Am vazut la emisiunea TV "Cireasa de pe tort" barbati care stau la masa cu capul acoperit.Mi se pare ca au carente in educatie si lipsa de respect penru gazda.
F.b.