Bruschete cu rosii

Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Rosiile se spala si se pun la fiert in apa clocotita timp de un minut. Se scot, se curata de pielite cu ajutorul unui cutit mic, se scoate si zona din mijloc. Odata ce rosiile sunt curatate, se taie in jumatati sau sferturi se îndeparteaza semintele sucul .
- Bagheta se taie felii, se ung cu ulei de masline,se pun pe o tava(cu hartie de gatit)si se introduc in cuptorul bine incalzit. Se prajesc timp de vreo 5 -6 minute pana devin aurii.
- Se amesteca bine rosiile , uleiul de masline ramas, usturoiul, otetul, cu sarea si piperul. Apoi se adauga busuiocul tocat.
- Se ung feliile de paine cu acest sos. Se consuma imediat deoarece rosiile pot umezi putin painea iar aceasta nu mai este crocanta.
- Se poate adauga si branza de vaci pentru un gust absolut delicios.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excellent da trebuie mankata imediat
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna reteta de bruschete din cate am facut!
am gătit această rețetă
anonymous
Usor si delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
EXCELENTA !
am gătit această rețetă
anonymous
Super gustoasa
anonymous
Un deliciu
R
retetar
As adauga putina mozarella si mmmmm........delicios
anonymous
Se poate pune si un pic de cascaval ras sau felii supersubtiri sau parmezan
anonymous
Absolut delicioase! Si racoroase!
Punctează această reţetă