Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Rosiile se spala si se pun la fiert in apa clocotita timp de un minut. Se scot, se curata de pielite cu ajutorul unui cutit mic, se scoate si zona din mijloc. Odata ce rosiile sunt curatate, se taie in jumatati sau sferturi se îndeparteaza semintele sucul .
  • Bagheta se taie felii, se ung cu ulei de masline,se pun pe o tava(cu hartie de gatit)si se introduc in cuptorul bine incalzit. Se prajesc timp de vreo 5 -6 minute pana devin aurii.
  • Se amesteca bine rosiile , uleiul de masline ramas, usturoiul, otetul, cu sarea si piperul. Apoi se adauga busuiocul tocat.
  • Se ung feliile de paine cu acest sos. Se consuma imediat deoarece rosiile pot umezi putin painea iar aceasta nu mai este crocanta.
  • Se poate adauga si branza de vaci pentru un gust absolut delicios.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Excellent da trebuie mankata imediat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna reteta de bruschete din cate am facut!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Usor si delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENTA !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super gustoasa

abuz

anonymous

Un deliciu

abuz

retetar

As adauga putina mozarella si mmmmm........delicios

abuz

anonymous

Se poate pune si un pic de cascaval ras sau felii supersubtiri sau parmezan

abuz

anonymous

Absolut delicioase! Si racoroase!

abuz
  • pagina 1 / 4