Bruschete cu rosii si ardei

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se taie bagheta in felii potrivite care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura marepana cand se rumenesc. Se curata cateii de usturoi si se taie in lungime.
- Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc apoi se taie in cubulete .
- Ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Mararul se toaca marunt si se amesteca cu legumele.
- Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de paine. Bruschetele se servesc calde, ca aperitiv sau la micul dejun.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

emanuela_l2017
Ce inseamna ..."temperatura MAREPANA"?
Punctează această reţetă