Bruschete cu rosii si busuioc
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire7 min
- Gustoase, crocante, fierbinti, proaspete. Ce sa nu-ti placa? Bruschetele in sine nu sunt chiar niste preparate. Asa cum nu este nici painea cu untura, dar sunt asaaaaaaa de bune, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva rapid si aromat. De data aceasta am perpelit cateva felii de paine in cuptor, pe hartie de copt, le-am stopit cu niscaiva ulei de masline, doar dupa ce le-am frecat bine cu un catel de usturoi.
Dupa vreo doua minute le-am intors pe cealalta parte si le-am spoit cu niste maclavais de rosii proaspete taiate cubulete, amestecate cu doua lingurite de masline si niste busuioc uscat. Le-am mai lasat la cuptor pentru vreo patru minute. Gata. Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este foarte simplu si delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioase.....
anonymous
Foartebuna
anonymous
Bunnnnn
C
coryna28
Foarte bune
anonymous
Bune si rapide
anonymous
Foooorte eficient si e ok
anonymous
Aceasta e varianta siciliana (zona saraca a Italiei) ...in reteta mai intra si mozarela .... si la feliile acestea de paine trebuie pus un vas mic metalic cu apa in cuptor ...
anonymous
CE TRES BON!
anonymous
Super. cea mai buna gustare estiva
Punctează această reţetă