Gustoase, crocante, fierbinti, proaspete. Ce sa nu-ti placa? Bruschetele in sine nu sunt chiar niste preparate. Asa cum nu este nici painea cu untura, dar sunt asaaaaaaa de bune, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva rapid si aromat. De data aceasta am perpelit cateva felii de paine in cuptor, pe hartie de copt, le-am stopit cu niscaiva ulei de masline, doar dupa ce le-am frecat bine cu un catel de usturoi. Dupa vreo doua minute le-am intors pe cealalta parte si le-am spoit cu niste maclavais de rosii proaspete taiate cubulete, amestecate cu doua lingurite de masline si niste busuioc uscat. Le-am mai lasat la cuptor pentru vreo patru minute. Gata. Bon Appetit!
Aceasta e varianta siciliana (zona saraca a Italiei) ...in reteta mai intra si mozarela .... si la feliile acestea de paine trebuie pus un vas mic metalic cu apa in cuptor ...
Comentarii (17):
Este foarte simplu si delicios
Delicioase.....
Foartebuna
Bunnnnn
Foarte bune
Bune si rapide
Foooorte eficient si e ok
Aceasta e varianta siciliana (zona saraca a Italiei) ...in reteta mai intra si mozarela .... si la feliile acestea de paine trebuie pus un vas mic metalic cu apa in cuptor ...
CE TRES BON!
Super. cea mai buna gustare estiva