Bruschete cu rosii si busuioc

Antreuri
Foarte ușor
17 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire7 min
  • Gustoase, crocante, fierbinti, proaspete. Ce sa nu-ti placa? Bruschetele in sine nu sunt chiar niste preparate. Asa cum nu este nici painea cu untura, dar sunt asaaaaaaa de bune, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva rapid si aromat. De data aceasta am perpelit cateva felii de paine in cuptor, pe hartie de copt, le-am stopit cu niscaiva ulei de masline, doar dupa ce le-am frecat bine cu un catel de usturoi.
    Dupa vreo doua minute le-am intors pe cealalta parte si le-am spoit cu niste maclavais de rosii proaspete taiate cubulete, amestecate cu doua lingurite de masline si niste busuioc uscat. Le-am mai lasat la cuptor pentru vreo patru minute. Gata. Bon Appetit!

Punctează această reţetă

MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Este foarte simplu si delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioase.....

abuz

anonymous

Foartebuna

abuz

anonymous

Bunnnnn

abuz

coryna28

Foarte bune

abuz

anonymous

Bune si rapide

abuz

anonymous

Foooorte eficient si e ok

abuz

anonymous

Aceasta e varianta siciliana (zona saraca a Italiei) ...in reteta mai intra si mozarela .... si la feliile acestea de paine trebuie pus un vas mic metalic cu apa in cuptor ...

abuz

anonymous

CE TRES BON!

abuz

anonymous

Super. cea mai buna gustare estiva

abuz
  • pagina 1 / 2