Bruschete cu rosii si usturoi

Bruschete cu rosii si usturoi
Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Se taie bagheta in felii potrivite care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc.
  • Se curata cateii de usturoi si se taie in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc apoi se taie in cubulete (de aproximativ 1 cm).
  • Se amesteca rosiile cu piper si sare dupa gust. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de paine. Se orneaza eventual cu verdeturi tocate. Bruschetele se servesc calde, ca aperitiv sau la micul dejun.
poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/09/2013

Delicios :))

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/07/2014

Important de stiut : fiecare ingredient sau produs intrebuintat la o reteta este extrem de important determinand calitatea produsului finit . Cel care face aprovizionare trebuie sa fie foarte bine si exact instruit mergandu-se pana acolo ca tot ce cumpara sa fie descris cu exactitate sau cumparat chiar de bucatar (sunt multe restaurante mai mici dar foarte bune in vest unde BUCATARUL PERSONAL FACE APROVIZIONAREA IN FIECARE DIMINEATA . Discutam deja despre altceva - fructe de mar , peste , carne trebuiesc vazute de cel ce , le pregateste ! Sunt curios cati bucatari din Bucuresti stiu sa faca o TOCANITA ADEVARATA ! George - Bucuresti - 0724446025

(0) (2) abuz
05/05/2013

Bunnnn!!!!!!!

(0) (0) abuz
18/11/2012

Super

(0) (0) abuz
08/09/2012

Awdw

(0) (0) abuz
23/07/2012

Super

(0) (0) abuz
17/06/2012

Superb de delicioase

(0) (0) abuz
16/06/2012

Super bun

(0) (0) abuz
24/04/2012

Foarte buna.......am incercat-o si eu reteta

(0) (0) abuz
08/10/2011

Bune

(0) (0) abuz