Se taie bagheta in felii potrivite care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc.
Se curata cateii de usturoi si se taie in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc apoi se taie in cubulete (de aproximativ 1 cm).
Se amesteca rosiile cu piper si sare dupa gust. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de paine. Se orneaza eventual cu verdeturi tocate. Bruschetele se servesc calde, ca aperitiv sau la micul dejun.
Important de stiut : fiecare ingredient sau produs intrebuintat la o reteta este extrem de important determinand calitatea produsului finit . Cel care face aprovizionare trebuie sa fie foarte bine si exact instruit mergandu-se pana acolo ca tot ce cumpara sa fie descris cu exactitate sau cumparat chiar de bucatar (sunt multe restaurante mai mici dar foarte bune in vest unde BUCATARUL PERSONAL FACE APROVIZIONAREA IN FIECARE DIMINEATA . Discutam deja despre altceva - fructe de mar , peste , carne trebuiesc vazute de cel ce , le pregateste ! Sunt curios cati bucatari din Bucuresti stiu sa faca o TOCANITA ADEVARATA ! George - Bucuresti - 0724446025
Comentarii:
Delicios :))
Important de stiut : fiecare ingredient sau produs intrebuintat la o reteta este extrem de important determinand calitatea produsului finit . Cel care face aprovizionare trebuie sa fie foarte bine si exact instruit mergandu-se pana acolo ca tot ce cumpara sa fie descris cu exactitate sau cumparat chiar de bucatar (sunt multe restaurante mai mici dar foarte bune in vest unde BUCATARUL PERSONAL FACE APROVIZIONAREA IN FIECARE DIMINEATA . Discutam deja despre altceva - fructe de mar , peste , carne trebuiesc vazute de cel ce , le pregateste ! Sunt curios cati bucatari din Bucuresti stiu sa faca o TOCANITA ADEVARATA ! George - Bucuresti - 0724446025
Bunnnn!!!!!!!
Super
Awdw
Super
Superb de delicioase
Super bun
Foarte buna.......am incercat-o si eu reteta
Bune