Ingrediente: 650 g faina 250 ml apa minerala 4 linguri ulei 2 lingurite zahar 1 lingura sare ½ dintr-un pachet mic de drajdie proaspata Umplutura: 3 linguri...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 350 g faina 220 ml apa calduta 97 g drojdie uscata o lingurita sare- catei de usturoi ierburi aromate piper 100 g unt boia dulce patrunjel tocat...
Ingrediente: 1 borcan de midii(200gr) in suc propriu sau ulei 1ou 100gr ulei pt maioneza 1 varf de cutit de sare 1/2 lamaie sau suc de lamaie dupa gust 5-6...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.