Piftie ornamentala de post

Antreuri
7 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

7

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/04/2020

Pe asta cu piftia de post uitați-o! Plicurile cu gelatină din comerț conțin gelatină de origine animală. Nu am vazut gelatină de origine vegetală.Poate pectina, care se folosește in general in cofetărie,ex.jeleuri.

(0) (0) abuz
Gina, 19/03/2018

Exista si gelatina de post care provine din anumite plante. Este totusi ingenios si...de efect. Felicitari.

(0) (0) abuz
23/02/2017

Gelatina e de post???

(0) (0) abuz
07/01/2015

Nu stiu daca e de post gelatina nu prea face parte din alimentele de post

(0) (0) abuz
27/11/2013

Frumos, delicios si de..post

(0) (0) abuz
24/08/2013

Genioasà si...de efect .

(0) (0) abuz
23/01/2013

Câhh! Chiar dacă sunt pe patul de moarte nu gust asa ceva!! Se poate servi şi de Paşti dacă au fost înroşite "ooolele"!!!!!

(0) (0) abuz
14/05/2012

Parizerul de post este o porcarie mai bine manac soia fiarta

(0) (0) abuz
14/05/2012

Ca aspect este fain la o zi onomastica

(0) (0) abuz
14/05/2012

Nu este o reteta de post. Gelatina provine de la animale (vita, porc). Totusi arata f. bine.

(1) (0) abuz



+