Piftie de porc (r?citur?)

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
24/12/2014

Arata foarte bine , astazi am sa o incerc si eu , si ai mei tot asa nu o vor cu legume prin ea .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/12/2014

K

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/01/2017

10 minute?

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/01/2017

Decat sa stai sa schimbi nu stiu cate ape cum spunea cineva aici mai bine arunci prima apa dupa ce a dat in clocot, speli carnea de bucatelele de albumina care s-au format si o pui din nou la fiert dar fara foi de dafin si piper ca nu o faci marinata si ca sa o degresezi si sa nu ai in farfurie un strat gros de un deget de grasime, las-o sa se raceasca pana se incheaga putin, indeparteaza toata unsoarea apoi o mai incalzesti putin pana se lichefiaza si-i pui sarea si usturoiul dupa care o pui printr-o strecuratoare fina in vasele pregatite cu carne (eu nu pun si soriciul cu grasime in vase ca nu ne place, pun numai carne macra)si gata, o pui la rece; iti ia ceva mai mult timp dar ai un rezultat exceptional.

(1) (0) abuz
30/12/2014

Am vazut doua retete care erau punctate mai bine ,dar una avea gelatina iar alta delikacat .Nu inteleg de ce !!!A ta nu are aspect dar imi place.

(0) (0) abuz
28/12/2014

Piftia e mai aratoasa daca lasi carnea cateva ore in apa rece, iar apa respectiva schimbata de cateva ori. Apoi piftia se spumeaza des, iar cand e gata, ca sa nu ramana urmele de grasime pe deasupra, piftia se da la rece, iar cand s-a racit complet sau cand grasimea se formeaza intr-un strat solid, aceasta se inlatura.

(0) (0) abuz
17/04/2014

Foarte buna.......................iamiiiiiiiiiiiiiiii

(0) (0) abuz
25/01/2014

Super buna

(0) (0) abuz
14/01/2014

EXCELENT DE BUNA

(0) (0) abuz
30/12/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+