Se pune carnea la fiert impreuna cu oasele si soricii ,vreo trei ore,sa se observe ca se desprinde carnea de pe oase,se adauga legumele si se mai lasa la fiert o jumatate de ora,se verifica daca mai trebuie sare,apoi se adauga usturoiul pisat si se ia de pe foc .Cu o paleta se scoate carnea, oasele si legumele si se lasa putin sa se dezmorteasca,apoi scoatem oasele toate si asezam in farfurii carne amestecata cu soric si legume,peste tunam zeama strecurata ,cat sa le acopere.Pentru a fi sigur ca se intaresc se poate adauga si o gelatina cine vrea.
Care este prblema ca pun afumatura ,nici macar nu ati gustat cu afumatura si va dati cu parerea!Este reteta ei ,nu sunteti asa rai sa jigniti doar asa de dragul de a jignii!
Un singur amendament:ca sa iasa alba cu aspect placut dupa ce se scoate carnea si se strcoara ,se pune usturoiul pisat......SE PRITROCESTE DE 20 de ORI!!!!,adica se vintura dintr-o oala in alta.Iese alb.laptos.
Comentarii (57):
Care este prblema ca pun afumatura ,nici macar nu ati gustat cu afumatura si va dati cu parerea!Este reteta ei ,nu sunteti asa rai sa jigniti doar asa de dragul de a jignii!
Foarte buna. Va avea un gust deosebit daca se adauga si carne de gaina, de preferat crescuta in gospodarie fara concentrate.
Un singur amendament:ca sa iasa alba cu aspect placut dupa ce se scoate carnea si se strcoara ,se pune usturoiul pisat......SE PRITROCESTE DE 20 de ORI!!!!,adica se vintura dintr-o oala in alta.Iese alb.laptos.
NOTA 10
E pe foc! acum merg sa cumpar gelatina, am folosit doar doi adidasi neafumati si bacon fara multa grasime(ca alta afumatura nu am....)
K
Ceva autentic, simplu si usor de pregatit..))
Foarte buna
Super
Buna retata