Petitchef

Piftie de porc(racituri)

Altele
5 porții
20 min
3 ore
Ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se pune carnea la fiert impreuna cu oasele si soricii ,vreo trei ore,sa se observe ca se desprinde carnea de pe oase,se adauga legumele si se mai lasa la fiert o jumatate de ora,se verifica daca mai trebuie sare,apoi se adauga usturoiul pisat si se ia de pe foc .Cu o paleta se scoate carnea, oasele si legumele si se lasa putin sa se dezmorteasca,apoi scoatem oasele toate si asezam in farfurii carne amestecata cu soric si legume,peste tunam zeama strecurata ,cat sa le acopere.Pentru a fi sigur ca se intaresc se poate adauga si o gelatina cine vrea.


Întrebări:




Comentarii (57):

macovei_c2017
macovei_c2017, 02/01/2018

Care este prblema ca pun afumatura ,nici macar nu ati gustat cu afumatura si va dati cu parerea!Este reteta ei ,nu sunteti asa rai sa jigniti doar asa de dragul de a jignii!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
03/02/2015

Foarte buna. Va avea un gust deosebit daca se adauga si carne de gaina, de preferat crescuta in gospodarie fara concentrate.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
20/12/2014

Un singur amendament:ca sa iasa alba cu aspect placut dupa ce se scoate carnea si se strcoara ,se pune usturoiul pisat......SE PRITROCESTE DE 20 de ORI!!!!,adica se vintura dintr-o oala in alta.Iese alb.laptos.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
02/02/2014

NOTA 10

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/01/2014

E pe foc! acum merg sa cumpar gelatina, am folosit doar doi adidasi neafumati si bacon fara multa grasime(ca alta afumatura nu am....)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/01/2014

K

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2013

Ceva autentic, simplu si usor de pregatit..))

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
24/12/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
23/12/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/11/2013

Buna retata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează