Piftie de porc(racituri)

Piftie de porc(racituri)
Altele
Ușor
3 h 20 m

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire3 ore
  • Se pune carnea la fiert impreuna cu oasele si soricii ,vreo trei ore,sa se observe ca se desprinde carnea de pe oase,se adauga legumele si se mai lasa la fiert o jumatate de ora,se verifica daca mai trebuie sare,apoi se adauga usturoiul pisat si se ia de pe foc .Cu o paleta se scoate carnea, oasele si legumele si se lasa putin sa se dezmorteasca,apoi scoatem oasele toate si asezam in farfurii carne amestecata cu soric si legume,peste tunam zeama strecurata ,cat sa le acopere.Pentru a fi sigur ca se intaresc se poate adauga si o gelatina cine vrea.

Punctează această reţetă

doinitza`s cakesDoinitza`s cakes

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6
macovei_c2017

macovei_c2017

Care este prblema ca pun afumatura ,nici macar nu ati gustat cu afumatura si va dati cu parerea!Este reteta ei ,nu sunteti asa rai sa jigniti doar asa de dragul de a jignii!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna. Va avea un gust deosebit daca se adauga si carne de gaina, de preferat crescuta in gospodarie fara concentrate.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un singur amendament:ca sa iasa alba cu aspect placut dupa ce se scoate carnea si se strcoara ,se pune usturoiul pisat......SE PRITROCESTE DE 20 de ORI!!!!,adica se vintura dintr-o oala in alta.Iese alb.laptos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

NOTA 10

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E pe foc! acum merg sa cumpar gelatina, am folosit doar doi adidasi neafumati si bacon fara multa grasime(ca alta afumatura nu am....)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

K

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ceva autentic, simplu si usor de pregatit..))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna retata

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 6