Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut!
Va recomad prajitura cu incredere! e delicioasa! se face foarte usor si foarte rapid!
Ingrediente
Glazura:
Preparare
- Intr-un castron, se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat, scortisoara...faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compoziti se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze rezulta o compozitie usor vascoasa.
- Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia si se niveleaza usordeasupra am presarat migdale.
- Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii. testat-o cu scobitoarea.
- Adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina.
- Se toarna fierbinte deasupra prajiturii sau asteptati sa se raceasca prajitura o taiati frumos in patrate sau romburi si apoi glazurati taiat in patrate, glazurat, mai jos taiat in 2 sa vedeti sectiunea .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Doamna cu marea porcarie cred ca ar trebui sa cititi cu atentie inainte sa fiti asa brutala. In ibric se pun ingredientele pentru glazura.
anonymous
Da.o fac si eu.este o prajitura de post care se face repede si este excelenta.glazura se pune cand prajitura este calda, nu fierbinte.pofta buna !
anonymous
NU IMI PLACE E DEZGUSTATOARE
anonymous
E foarte delicioasa reteta; singura problema e ca a cam trebuit sa ghicesc temperatura de coacere. In rest este foarte buna si usor de preparat. :)
anonymous
Pare foarte delicioasa
anonymous
Excelent
anonymous
Fffffbuna! am terminat de 30 min prajitura a iesit super buna. Obs! Am folosit doar jumatate din cantitatea de zahar si am adaugat frisca vegetala.
anonymous
Excelenta
anonymous
Buna prajitura! Am s-o fac!
anonymous
Delicioasa pt.post
Punctează această reţetă