Intr-un castron, se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat, scortisoara...faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compoziti se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze rezulta o compozitie usor vascoasa.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia si se niveleaza usordeasupra am presarat migdale.
Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii. testat-o cu scobitoarea.
Adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina.
Se toarna fierbinte deasupra prajiturii sau asteptati sa se raceasca prajitura o taiati frumos in patrate sau romburi si apoi glazurati taiat in patrate, glazurat, mai jos taiat in 2 sa vedeti sectiunea .
Comentarii (70):
Doamna cu marea porcarie cred ca ar trebui sa cititi cu atentie inainte sa fiti asa brutala. In ibric se pun ingredientele pentru glazura.
Da.o fac si eu.este o prajitura de post care se face repede si este excelenta.glazura se pune cand prajitura este calda, nu fierbinte.pofta buna !
NU IMI PLACE E DEZGUSTATOARE
E foarte delicioasa reteta; singura problema e ca a cam trebuit sa ghicesc temperatura de coacere. In rest este foarte buna si usor de preparat. :)
Pare foarte delicioasa
Excelent
Fffffbuna! am terminat de 30 min prajitura a iesit super buna. Obs! Am folosit doar jumatate din cantitatea de zahar si am adaugat frisca vegetala.
Excelenta
Buna prajitura! Am s-o fac!
Delicioasa pt.post