Petitchef

Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut!

Va recomad prajitura cu incredere! e delicioasa! se face foarte usor si foarte rapid!

Desert
4 porții
45 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Glazura:

Preparare

  • Intr-un castron, se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat, scortisoara...faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compoziti se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze rezulta o compozitie usor vascoasa.
  • Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia si se niveleaza usordeasupra am presarat migdale.
  • Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii. testat-o cu scobitoarea.
  • Adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina.
  • Se toarna fierbinte deasupra prajiturii sau asteptati sa se raceasca prajitura o taiati frumos in patrate sau romburi si apoi glazurati taiat in patrate, glazurat, mai jos taiat in 2 sa vedeti sectiunea .


Poze

Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut!
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 2
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 3
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 4
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 5
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 6
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 7
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 8
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 9
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 10
Prajitura cu mere si glazura - de post, usor si rapid de facut! - poza 11

Întrebări:




Comentarii (70):

25/03/2016

Doamna cu marea porcarie cred ca ar trebui sa cititi cu atentie inainte sa fiti asa brutala. In ibric se pun ingredientele pentru glazura.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
02/04/2015

Da.o fac si eu.este o prajitura de post care se face repede si este excelenta.glazura se pune cand prajitura este calda, nu fierbinte.pofta buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/02/2014

NU IMI PLACE E DEZGUSTATOARE

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/01/2014

E foarte delicioasa reteta; singura problema e ca a cam trebuit sa ghicesc temperatura de coacere. In rest este foarte buna si usor de preparat. :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/12/2013

Pare foarte delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/11/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/11/2013

Fffffbuna! am terminat de 30 min prajitura a iesit super buna. Obs! Am folosit doar jumatate din cantitatea de zahar si am adaugat frisca vegetala.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/07/2015

Excelenta

(0) (0) Abuz
05/04/2015

Buna prajitura! Am s-o fac!

(0) (0) Abuz
02/04/2015

Delicioasa pt.post

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează