Se decojesc merele, se curata de cotoare si se taie felii. Se stropesc imediat cu suc de lamaie.Se incinge cuptorul la 180 grade. Se bate untul la temperatura camerei cu mixerul. Se inglobeaza pe rand ouale si zaharul, apoi faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare, alternandu-se cu laptele.
Aluatul obtinut se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se repartizeaza deasupra feliile de mere.Se incalzeste usor mierea si se ung merele cu pensula.
.Prajitura se coace 40-45 min.O scoatem din cuptor si o lasam la racit, dupa care o pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie amestecat cu scortisoara.
Comentarii (28):
Voi incerca!
Este foarte buna
Iax
Mierea-dacilor.ro recomanda
Relativ usor
F buna
Excelent de buna
FOARTE BUNA
Foarte buna
Merge excelent și cu caise,schimbați laptele cu smântână mai moale