Faina, zaharul, nucile, grisul si cacaua se amesteca, obtinandu-se un amestec uscat. Pregatim un sirop din 5 linguri de zahar caramelizat si 1 cana de apa si il amestecam cu merele rase. Adaugam ingredientele in ordinea urmatoare, intr-o tava termorezistenta: 1. 1/3 unt ( sau margarina pentru varianta de post) 2. 1/3 amestec uscat 3. 1/2 mere rase amestecate cu sirop caramel 4. 1/3 amestec uscat 5. 1/3 unt ( sau margarina pentru varianta de post) 6. 1/2 mere rase amestecate cu sirop caramel 7. 1/3 amestec uscat 8. 1/3 unt ( sau margarina pentru varianta de post)
Se da la copt, 25 min. Cand e gata, se presara ciocolata alba, razuita.
Comentarii:
Nui bine
Arata scarbos. necopt, lipicios, reteta data aiurea. cine ar manca asa ceva?
Untul tb tinut in congelator pt ca sa se poata RADE....
merele tb calite...reteta nu e completa si corecta
Minunata
Cum pui untul peste amestecul uscat?!
Delicioasa!!
Grozava prajitura
Cred ca este delicioasa.
Explica cum se pune 1/3 unt peste mere rase
Iubesc bucataria si ma bucur pentru retete nnoi