Cerneti faina si cacaua. Bateti albusurile spuma cu un strop de sare intr-un castron. Galbenusurile le frecati cu zaharul, uleiul si apa, dupa care le adaugati peste albusuri. Amestecati de jos in sus cu o lingura de lemn sau cu o spatula, usor, pana se incorporeaza ingredientele. Faina cernuta cu cacao se adauga in ploaie peste amestecul de oua si se incorporeaza usor, prin miscari de jos in sus. Puneti compozitia intr-o tava de tort, asezati visinele (tavalite in prealabil in faina, ca sa nu se lase la fundul tavii) deasupra si dati la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 35 de minute. Blatul asta a fost atat de pufos, incat visinele nu s-au dus spre interiorul prajiturii, iar aspectul asta nu a fost grozav in cazul de fata, avand in vedere ca visinele erau tavalite prin faina.
Comentarii:
A iesit foarte delocioasa
Ffff buna
Vnjjj
Foarte bn arata :*
si usor de facul LOVE YOU prajitura cu visine
Foarte delicioasa
Prajitura rapida excelenta
O voi proba cit de curind posibil.
Super reteta si rapida
Foarte buna arata bine
Pai daca tie nu ti-a iesit ca aspect, e clar ca nici noua nu ne va iesi si atunci pentru ce ai mai scris-o?