Pui intr-un castron incapator faina, cacaoa, zaharul, bicarbonatul si sarea si le amesteci pe toate. Cu ajutorul unei linguri, faci 3 gauri.
Intr-una pui otetul, in alta vanilia si in cealalta uleiul. Peste toate torni usor paharul cu apa rece.
Se mizeaza la viteza mica. Torni totul intr-o tava de 20/20 cm sau cat mai apropiata de dimensiunea asta .
Tava sa fie unsa sau mai sigur, tapetata cu hartie de copt. Preincalzesti cuptorul la 175 de grade si coci prajitura pentru 20-25 de min sau pana cand scoti o scobitoare infipta in mijlocul ei, curata.
Se raceste pe un gratar si se pudreaza cu zahar vanilat.
Am 11 ani si tin post si aveam pofta de ceva dulce iar mama stia doar retete cu oua lapte etc. Si am deschis cuptorl sj am inceput sa o coc deci va dati seama daca mie la 11 ani mia iesit buna dar la un om nai mare foarte buna retete
Comentarii:
Am 11 ani si tin post si aveam pofta de ceva dulce iar mama stia doar retete cu oua lapte etc. Si am deschis cuptorl sj am inceput sa o coc deci va dati seama daca mie la 11 ani mia iesit buna dar la un om nai mare foarte buna retete
Prost dez gustator .am glumit afost foarte bun
Ingredientele sunt ok, merita incercata
Cea mai rapida, ieftina si buna.
Super!
Merge cand vrei ceva dulce