Minunata prin insasi simplitatea ei , aceasta reteta . Eu am modificat-o putin . In prima varianta am adaugat si scortisoara din belsug si zahar rapadura ( din melasa ) . Iar in cea de-a doua varianta , am pastrat scortisoara , nu am mai pus deloc zahar , si peste bucatile calzi de prajitura am turnat un sirop facut din miere de salcam amestecata cu zeama de la o lamiae . Mierea de salcam este foarte usor de folosit pt ca nu se cristalizeaza ( zahariseste ) si are o aroma foarte bogata si un gust deosebit .
Comentarii (15):
Buna
BUNA
Minunata prin insasi simplitatea ei , aceasta reteta . Eu am modificat-o putin . In prima varianta am adaugat si scortisoara din belsug si zahar rapadura ( din melasa ) . Iar in cea de-a doua varianta , am pastrat scortisoara , nu am mai pus deloc zahar , si peste bucatile calzi de prajitura am turnat un sirop facut din miere de salcam amestecata cu zeama de la o lamiae . Mierea de salcam este foarte usor de folosit pt ca nu se cristalizeaza ( zahariseste ) si are o aroma foarte bogata si un gust deosebit .
E USOR DE PREGATIT SI FOARTE GUSTOASA!
Foarte bine
Nu sunt date toate cantitatile. Cata apa?
PT CINE TINE POS E BUNA,ŞI NATURALA
Super ...
Super
E te