Prajitura cu mere si glazura de cacao (de post)
Ingrediente
Glazura:
Preparare
- Intr-un bol se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara si se amesteca bine.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si uleiul in compozitie pana se omogenizeaza
Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se rumeneste si se desprinde usor de pe marginile tavii
Glazura
Se pune un ibric pe foc impreuna cu margarina si apa,cand s-a topit adaugam zaharul si cacaoa amestecand continuu
Cand prajitura s-a racit adugam glazura.
Întrebări
C e inseamna "lg"?
Lg = lingutita
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Daca pui doar o jumatate de cana de ulei si ceva mai multe mere e extraordinara.
anonymous
Groaznica!!Cantitate de ulei e prea mare !Nu recomand rețeta!
anonymous
Best

DIANA30
Am facut cea mai mare prostie irosind ingredientele ptr asa ceva . Daca incercati , injumatatiti cantitatea de ulei sau mai bine folositi 100 g marga ptr praji sau mai bine orientati-va spre altceva .
anonymous
Doamne Iisuse Christoase, tare ma mai crucesc vazand comentariile de aici! Ha! Nu exista cacao asa neagra in stare uscata, dar... Cu totii stim ca orice substanta, lucru, par etc atunci cand sunt in contact cu lichid sunt mai inchise la culoare. Doamne ca rele mai sunteti unele! Vai!
anonymous
Fb
anonymous
Arata super bine ,acum sa vedem cum va iesi a mea!
anonymous
Usoara si buna
anonymous
Groaznică!Va rog, ștergeti rețeta de pe site, sa evite alte persoane sa își mai consume ingredientele inutil, pentru ca mai apoi a arunca totul!groaznică!
anonymous
Reteta este usor de facut. Eu pun unt in loc de margarina. O seara buna va doresc !
Punctează această reţetă