Prajitura de post, cu mar

Desert
8 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Foi:

Pudrat:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
24/11/2013

CRED CA ESTE BUNA

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/04/2016

N-ati mai terminat cu retetele de prost?

(0) (1) abuz
simona_c2014_1_2_3_4
simona_c2014_1_2_3_4, 22/11/2015

Uf, uf, uffff!!!uite ce ajunsera vestitele foi cu bulion!!!!Se pun cate 12 linguri de zahar, ulei si nectar de rosii facut in casa,din rosii dulci, cu culoare-din magazin nu e la fel de bun.12 linguri de pe timpuri, d`astea mici sigur 15.Altfel nu poate sa preia cantitatea de faina si sa iasa 4 foi.....pt ca umplutura este la mijloc alta culoare.Se poate face crema de post si la mijloc gem acrisor.Originalul este cu crema de lamaie -gem-crema de lamaie, deasupra glazurata -sau serbet.Si tineti minte stimate tinere gospodine- cand coci foi pe fundul tavii care este laborios, nu umpli cu mere prajitura-mai bine faci placinta cu mere de la inceput.A propos....gradul de executie este laborios nu foarte usor ca nu-i clatita si nici gogoasa cu lingura.

(2) (0) abuz
22/11/2015

Margarina fiarta????e toxica.

(0) (1) abuz
20/03/2015

Super!

(0) (0) abuz
06/04/2014

Buna!

(0) (0) abuz
21/03/2014

Este.foarte.buna

(0) (0) abuz
11/12/2013

Excelent!!!

(0) (0) abuz
11/12/2013

F buna

(0) (0) abuz
03/12/2013

Deliciosoooooooooooooo

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+