Ingrediente: 1 aluat sablée (sau brisée) 500 gr fructe roșii (vezi observația, dacă sunt congelate) 2 linguri de făină de migdale 1 lingură de zahăr brun (sau...
Ingrediente: Pentru cheesecake-ul cu lapte condensat dulce : 450 gr crema de branza gen Philadelphia 400 gr lapte condensat dulce 3 oua 2 linguri amidon coaja...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr făină 1/2 linguriță sare 30 ml ulei de floarea soarelui 150 ml apă (fierbinte) Pentru umplutură: dulceață de fructe roșii...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 200 caju (crud) 200 migdale crude 150 gr curmale fara samburi 200 ml smantana de cocos 1 lingura de ulei de cocos 3 linguri de sirop de agave...
Ingrediente: 220 g de sfecla rosie cruda (rasa pe razatoarea mare) 3 oua 150 g de zahar 150 g de zahar brun (eu am folost melasa) 180 g de faina 300 ml de ulei...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm 2 portocale 1 lg de frunze de patrunjel, tocat 3 linguri suc de portocale 1 lingurita miere 20 ml ulei...
Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguriță...
Ingrediente: Pentru aluat: -125 g unt sau margarina -100 g zahar pudra -1 plic zahar vanilinat -3 oua -125 g faina alba -1/2 plic praf de copt -2 - 3 linguri...
Ingrediente: Foi -10 linguri suc de rosii( pot fi rosii cubulete in sos, pasate cu un blender) -10 linguri ulei -10 linguri zahar -1 lingurita amoniac pentru...
Ingrediente: 18 LINGURI SUC DE ROSII 15 LINGURI ULEI 1 PAHAR SI JUMATATE (DE 250 ML.) ZAHAR 6 PAHARE (DE 250 ML.)FAINA O LINGURITA CU VARF BICARBONAT STINS CU...
Ingrediente: 10 linguri de ulei 10 linguri de zahar 10 linguri suc de rosii 1 plic de amoniac stins cu otet 500 g faina 5 mere 50 g unt zahar dupa gust 1...
Ingrediente: 6 oua 2 lg de ulei 6 lg de zahar 6 linguri de faina 2 linguri cacao Pentru umplutura cu piure de castane: 250 g piureul de castane 200 frisca...
Ingrediente: o punga de fructe de padure congelate (500g) 1 cutie suc/nectar de portocale 100% (1 litru) 3-5 plicuri de gelatina alimentara 1 plic zahar...
Ingrediente: 2 kg rosii cherry coapte 2 capatani de usturoi 5-6 frunze de vita de vie circa 10 frunze de visin 2 linguri sare grunjoasa(fara iod) 200 ml otet...
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...