Petitchef

Tort Catifea Rosie sau Red Velvet Cake

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Blat :

Decor:

Preparare

  • Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, sarea si cacaua si se lasa deoparte.
  • Intr-un alt vas se mixeaza untul cu zaharul pana ajunge la consistenta unei spume, dupa care adaugati pe rand ouale si esenta.
  • In crema de unt incorporati faina si laptele batut, incepand si terminand cu faina. La sfarsit se adauga colorantul alimentar se mixeaza bine si apoi bicarbonatul stins cu otet.
  • Compozitia se toarna intr-o forma de tort si se de la cuptor pentru 25 - 30 min, dupa care se lasa sa se raceasca si se dau pentru o jumatate de ora la frigider. Blatul se va taia mai usor si nu se va mai faramita.
  • Crema :
    Crema de branza se mixeaza cu mierea. Frisca lichida se mixeaza cu zaharul pudra . Se adauga peste crema de branza si se mesteca incet pana se incorporeaza toata, apoi se adauga intaritorul.
  • Asamblare:
    Blatul se taie in doua. Se opreste putin din crema de branza pentru decorare , iar cu restul se umple blatul.
  • Cu crema de branza ramasa se imbraca tortul si se arunca peste cu fistic tocat. Se da la rece pentru minim 4 ore.


Poze

Tort Catifea Rosie sau Red Velvet Cake
Tort Catifea Rosie sau Red Velvet Cake - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/06/2020

Se poate insiropa blatul?

(0) (0) Abuz
06/10/2013

Comentariul tău:o sa o incerc pare interesant

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Delicioasa

(0) (0) Abuz
15/08/2012

Daca s-ar putea sa precizati si temperatura de coacere ar fi excelent pentru mine, sunt incepatoare si mi-ar fi de mare folos. Va multumesc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează