Untul sau margarina, zaharul pudra si zaharul vanilinat se freaca pana se obtine o spuma. Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se omogenizeaza treptat in crema de unt, iar albusurile se bat spuma. Faina si praful de copt se amesteca si se incorporeaza treptat in compozitia din galbenusuri. Se adauga spuma de albusuri. Jumatate din compozitie se toarna intr-o forma de tort unsa si tapetata cu faina. In compozitia ramasa se adauga crema nutella si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Apoi se toarna in tava peste prima compozitie. Intr-un castron se lasa la scurs visinele din compot adauga in compozitia cu nutela. Se introduce in cuptor 30-40 de min la treapta 2-3. Dupa coacere, blatul se lasa la racit. Se amesteca branza cu zaharul vanilinat. Frisca se incorporeaza treptat in branza. (ca sa nu se simta branza foarte mult am adaugat peste ea crema de vanilie " Creme pentru tarte" - de la dr oetker, preparata exact cum scrie pe plic si inainte sa o pun pe blat am intins pe el putina dulceata de visine) Crema astfel obtinuta se intinde pe blatul racit si se mai lasa 30 de minute la frigider pentru a se intari. Jeleul pentru tort se prepara conform instrucţiunilor de pe ambalaj (folosind siropul de visine) si se toarna peste crema de branza. Dupa ce s-a intarit, tortul se decoreaza cu frisca si visine.