Rupem in bucati ciocolata cu orez si 100 g ciocolata Africana. Incalzim 150 ml frisca in microunde, atentie sa nu fiarba si turnam peste cicolata bucati. Amestecam bine pana cand se topeste.
Punem hartie de copt pe fundul unei forme de tort cu peretii detasabili si turnam cicolata topita, nivelam bine, apoi dam la frigider pt 30 minute.
Crema: Batem 250 ml fisca lichida cu 2 linguri de zahar..cand frisca s-a intarit adaugam 250 g mascarpone si coaja de lamaie, mixam pana se omogenizeaza. Turnam crema peste stratul de ciocolata nivelam si punem visinele, pe care le apasam sa se scufunde in crema.
Crema de ciocolata: Batem 150 ml frisca cu 2 linguri de zahar, punem 250 g mascarpone si amestecam bine Rupem bucati 100 gr ciocolata africana si o topim la microunde sau bain-marie. Turnam ciocolata peste crema cu mascarpone si mixam 2-3 minute.
Turnam crema de ciocolata in tava nivelam bine apoi dam totul la frigider pt 2 h.
Pregatim crema ganache: Rupem bucati cioclata, adaugam untul si frisca si topim pe bain-marie sau la microunde .
Cand arata asa: Turnam peste tort, avand grija sa ne miscam repede pt ca se inatreste iar daca ca punem prea calda se va topi crema. O lasam la frigider peste noapte sau macar cateva ore, scoatem marginile detasabile, taiem cu grija si servim.
Comentarii:
E bun,dar e prea dulce
Este un deliciu
Pentru un gust mai intens de ciocolata as folosi la crema in loc de Primola ciocolata amaruie.
E bestial
Este foarte bun