Cheesecake cu lapte condensat indulcit si gem de fructe rosii
Nu puteti rezista unui cheesecake bun? Avem si noi o reteta cu lapte condensat si gem de fructe rosii. Testata si aprobata de intreaga echipa!
Ingrediente
8
Pentru cheesecake-ul cu lapte condensat dulce :
Gemul de fructe rosii:
Materiale
- forma de copt 18 cm de diametru
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
Intr-un bol puneti crema de branza, ouale, coaja de lamaie si amidonul de porumb.
Adaugati laptele condensat dulce.
Se amesteca pentru a avea o compozitie omogena.
Se toarna in forma de copt unsa cu unt si se coace 30 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca bine inainte de a se scoate din forma.
Gemul de fructe rosii :
Intr-o cratita puneti fructele rosii, zaharul si sucul de lamaie.Se incalzeste la foc mediu, amestecand regulat pana cand amestecul fierbe. Gatiti 8 minute. Adaugati amidonul de porumb, amestecati bine si luati de pe foc. Lasati sa se raceasca.
Puneti gemul deasupra cheesecake-ului si serviti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cristina_v2017,
09/10/2024
Desertul este delicios. Este combinatia perfecta dintre dulce si acrisor.
am gătit această rețetă
C
cris_nedelcovici,
12/09/2024
Ai dreptate Olegdimitriu. Tradus cheese cake inseamna prajitura cu branza.

O