Intr-un bol puneti crema de branza, ouale, coaja de lamaie si amidonul de porumb.
Adaugati laptele condensat dulce.
Se amesteca pentru a avea o compozitie omogena.
Se toarna in forma de copt unsa cu unt si se coace 30 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca bine inainte de a se scoate din forma.
Gemul de fructe rosii : Intr-o cratita puneti fructele rosii, zaharul si sucul de lamaie.
Se incalzeste la foc mediu, amestecand regulat pana cand amestecul fierbe. Gatiti 8 minute. Adaugati amidonul de porumb, amestecati bine si luati de pe foc. Lasati sa se raceasca.
Comentarii:
Desertul este delicios. Este combinatia perfecta dintre dulce si acrisor.
Ai dreptate Olegdimitriu. Tradus cheese cake inseamna prajitura cu branza.
Racoritiare
Eu cred ca totusi aia ii parjitura cu branza ;)
Sigur o sa fac!!!!