A sfaramat biscuitii - intai m-am gandit sa ii sfaram cu mana, dar dupa 10 minute deja faceam crampe la maini si m-a desteptat -> i-a sfaramat cu mixerul vertical - they didn't stand a chance. Dupa ce am obtinut un fel de faina de biscuti mai mult sau mai putin omogena, a adaugat untul bucatele.
Si a amestecat pana s-au format un fel de firimituri de biscuiti. Aici recunosc ca a trisat si a mai adaugat si 2 linguri de lapte ca sa obtin consistenta potrivita, si apoi am mutat maclavaisul asta in forma de tort unsa cu unt, unde l-a intins cu degetele, astfel incat sa acopere uniform fundul.
Intr-un bol mare am amestecat cu mixerul branza si zaharul, vreo 3 minute, apoi a adaugat pe rand cate un ou, apoi vanilia, zeama de lamaie, sarea si la final smantana. A mai amestecat inca 3 minute cat sa fie really fluffy. Apoi a turnat totul peste blatul de biscuiti, si am bagat cheesecake-ul la cuptor, pentru o ora, la foc mic .
Dupa ce am scos-o din cuptor, a lasat-o sa se raceasca, si a pus deasupra fructele, urmate de un pliculet de gelatina dizolvata in sucul lasat de fructe.