Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si zaharul si omogenizam. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile (eu n-am avut si am folosit o oala tapetata cu folie alimentara)asezam compozitia si o nivelam. Stratul format nu ar trebui sa aiba mai mult de 1 cm grosime. Dam vasul la frigider. Untul se va intari si se va forma baza pentru crema de branza. Urmatorul pas este prepararea cremei de branza. Inmuiem gelatina pentru 10 minute in apa si apoi o incalzim usor fara a o fierbe. In vasul aceluiasi robot de bucatarie (nu am mai multe), mixam crema de branza cu zaharul, adaugam gelatina si frisca batuta. Incorporam si fructele de padure intregi (pastram cateva si pentru decor), turnam peste blatul de biscuiti si introducem la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este sa stea peste noapte.
Comentarii (30):
Super !!!! rapida si buna
5 cutii de Philadelphia mi se pare ca sunt prea\ multe, eu am facut doar cu una singura si s-a simtit gustul de branza prea tare
Este delicios
Foarte buna si ieftina
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ar merge mai bine cu Mascarpone, decat cu Philadelfia.
Efoarte usor si am 10 ani
Foarte gustoasa, superrrrrrr buna !!!!!!!!
Gustos si usor de pregatit!!!
Super!