-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Salata de sfecla rosie si portocale
Salata de sfecla rosie si portocale
Preparare
-
Se fierbe sfecla si se taie in felii groase de cca. 4 mm. Se curata portocalele, inclusiv pelicula alba si se feliaza la fel de 4 mm.
-
Se face un dressing din sucul de portocale, mierea, uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper.
-
Se adauga ceapa rosie tocata si caperele. E nu a avut capere si am adaugat rosii uscate si murate, si taiate marunt. Se amesteca bine.
-
Aranjati feliile de portocale si de sfecla rosie alternativ pe un platou de servire. Se toarna sosul peste ele, se presara patrunjel tocat deasupra.
-
Se serveste imediat. Este foarte racoritor.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
De capere nu sunt sigur insa as adauga niste samburi de rodie pe portocale, ceapa doar pe sfecla rosie.
Interesanta aceasta salata ,trebuie incercata .
Arata intr-un mare fel si cred k este si FB