Salata de sfecla rosie si hrisca

Salata de sfecla rosie si hrisca
Altele
2 porții
Foarte ușor
30 min

Aceasta salata este foarte hranitoare si sanatoasa pentru organism, atat pentru calitatile nutritionale ale sfeclei, cat si pentru cele ale boabelor de hrisca. Este o salata racoroasa si hranitoare prin beneficiile pe care ni le aduce sfecla in stare sa naturala – lupta cu obezitatea, amigdalita sau cu bolile de inima, cat si boabele de hrisca – previn diabetul, cancerul sau Alzheimerul.


Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
22/09/2015

Super,si ai si libertatea de a fi inventiv

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/08/2013

Foarte sanaoaa si hranitoare

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
11/09/2015

Buna ,sanatoasa

(0) (0) abuz
12/11/2014

Hrisca nu e nevoie sa fie fiarta.Se pune apa fierbinte peste ea si se lasa cam o ora.Va fi f.buna de consumat in ce varianta o doreste fiecare si cu un dresing de ulei,zeama de lamaie,de portocala si ce mai doreste fiecare.Mie imi place cu mult patrunjel verde,seminte de in,canepa,susan,floarea soarelui etc.

(0) (0) abuz
28/10/2014

O sa fac si eu

(0) (0) abuz
25/04/2014

Excelent

(0) (0) abuz
24/04/2014

Superba din toate punctele de vedere.

(0) (0) abuz
04/02/2014

Foarte tare!

(0) (0) abuz
31/01/2014

O sa fac si eu.

(0) (0) abuz
26/01/2014

Racoroasa, speciala, e altceva

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+