Ingrediente: Pentru ceapa : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 1 ou 1 lingurita de...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 2 lingurite de pesto 4 felii de...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 100 gr spanac fiert (sau 250 gr spanac...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 100 gr spanac...
Ingrediente: Calirea cepei : 1 lingurita de unt 1/2 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1/2 cartof fiert si taiat 2 felii de raclette...
Ingrediente: 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor 1 pahar apa de izvor 2 linguri sos de soia (Shoyu) 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de...
Ingrediente: aluat: 140 g faina de hrisca 60 g faina 100~120 ml apa umplutura: 250~260g dovleac copt sau fiert la aburi 1 lingura pasta miso 1 lingura zahar...
Ingrediente: 100 g hrisca - 100g nuca - 50 g morcov - 10 g ceapa - 10 g patrunjel - 10 frunze mari de varza murata - 500 g rosii - 1 l-ta rasa nucsoara -...
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Ingrediente: 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata 2 cani faina integrala de orez rosu 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor 1 cana...
Ingrediente: 200 g hrisca 200 g nuca cruda 100 g morcov o ceapa mica o legatura mica patrunjel 5-6 ciuperci champignon crude frunze de varza murata 800 g rosii...
Ingrediente: 1/2 cana hrisca hidratata 3 maini amestec migdale, alune de padure si alune crude 2 linguri seminte de susan 5 linguri seminte floarea soarelui...
Ingrediente: 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte) 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte) 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana...