Galettes complète
Clatitele sarate sunt usor si rapid de facut! O clatita de hrisca umpluta cu ceea ce avem la indemana: sunca, branza, ou :-) Marele avantaj al acestor clatite sarate este ca, nu contin gluten. O informatie buna atunci cand aveti intoleranta sau sunteti alergic la gluten ;-)
Ingrediente
1
Pentru ceapa :
Pentru galette :
Materiale
- 1 tigaie
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Se adauga felia de sunca presata si se sparge deasupra un ou.Se sareaza si pipereaza..
Dupa ce oul s-a gatit (cam dupa 5 minute), se adauga ceapa calita, emmental ras si se pliaza marginile clatitei.
Gata!
Observații
galettes hrisca (clatite din faina de grau si de hrisca, subtiri si crocante) si galette complète (cu ou, jambon sau somon afumat).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!