Sarmale fara foc (raw)

Desert
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min
  • Hrisca si nuca se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa. A doua zi se scurg. Asa arata hrisca gata inmuiata.
  • Varza se lasa 30-60 minute in apa (la desarat), in functie de cat de sarata o vrem. Nuca, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, cimbru.
  • Taiati frunzele de varza in 2, decupand nervurile. Intr-un capat al frunzei puneti o lingura cu varf din compozitie si indoiti coltul spre interior. Aduceti si marginile pe interior, apoi rulati strans pana se termina frunza.
  • Faceti o salata din rosiile date pe razatoare, nervurile de la varza tocate si ulei. Puneti sarmalele intr-o cratita si turnati peste ele salata . Serviti imediat. Se pastreaza la frigider, insa nu pt multe zile.
  • Aceste sarmale sunt mult mai sanatoase si nutritive decat sarmalele gatite pe foc. Isi pastreaza proprietatile iar gustul lor va va surprinde: seamana mult cu cele gatite insa nuca si uleiul presat la rece le da o savoare aparte.

Punctează această reţetă

R Retete vegane

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

ESTE OK.

abuz

anonymous

Stiu sigur ca sunt foarte bune, am facut si eu.

abuz

anonymous

F f bune si sanatoase!!!

abuz

anonymous

Pare ok

abuz

anonymous

Sunt foarte gustoase!

abuz

anonymous

Super bune!!!!

abuz