Paine mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)
Altele
Ușor
45 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele. (Mai putem adauga faina de hrisca daca este necesar).

    Se intinde o foaie de 5 mm grosime.

    Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului.

    Le lasam sa stea in deshidrator, aproximativ 10-15 ore, la 40 de garde C.

    Se pun in pungi si se pastreaza in frigider cateva saptamani.

Punctează această reţetă

Doina OpreaDoina Oprea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E greu de gasit o paine raw vegan care sa iti placa.
Asta este chiar delicioasa. Felicitari .

abuz

anonymous

Exelete !

abuz

anonymous

Gdjhlklklkggyhk;pooiulllkjjhggffdf

abuz

anonymous

Am plecat sa caut apa de izvor.....ca restul sunt la piata ..

abuz

anonymous

Ce inseamna pulpa de nuca rezultata de la lapte ?????

abuz