Ingrediente: 140 ml apa plata 100 g frisca 1 lingurita zeama de lamaie 10 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare 2 lingurite praf de scortisoara 50 g zahar 350...
Ingrediente: Pentru paine: -1,5 kg faina -3 cubulete drojdie -apa -sare Pentru ciorba: -500 grame fasole(lasata dinainte in apa sa se umfle) -ciolan afumat sau...
Ingrediente: 1 ciolanas afumat de porc ½ kg boabe de fasole o jumatate de morcov mare o ceapa o felie de telina o jumatate de ardei gras 2 rosii taiate...
Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de...
Ingrediente: 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata 2 cani faina integrala de orez rosu 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor 1 cana...
„Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca...la cuptiorul pe care ma ascundeam...” asa zice Ion Creanga (Amintiri din copilarie), si de fiecare data cand citesc aceste fraze ma duc cu gandul la painea de casa pe care o...
Ingrediente: 1 kg faina 60 g drojdie proaspata sau 4 plicuri dorijdie uscata 440 g apa 2 linguri ulei 1 lingurita zahar 2 lingurit rase de sare 500 g fasole 1...
Ingrediente: 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte) 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte) 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana...
Ingrediente: Algele de mare cu Somon Afumat contin: alge de mare fierte 50% somon afumat 23% ulei de floarea soarelui 15% morcov 7% susan 1% sare 3 % condimente...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.