Fasole cu ciolan afumat in paine
Ingrediente
4
Preparare
Preparare3 ore
Gătire30 min
- Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2 ½.h .Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele.Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi.Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute.Asta e tot.
Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie,se serveste cu acrituri sau ardei iute.
Pofta buna !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Superrr
anonymous
Foarte bun!!!!!!!!!!!!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Simplu si perfect
Razvan
anonymous
Am macat si este foarte bun superrr
anonymous
Am gustat-o la Alba iulia ..Delicioasa!!
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Nu ma incanta
anonymous
Super
anonymous
Interesanta !
Si cred ca si foarte gustoasa !!
Punctează această reţetă