Fasolea cu ciolan se gateste in zeci si zeci de feluri si apreciez ca este foarte pe gustul romanilor de fiecare data, ar fi mai bine sa incercam sa ghicim ce este pe bune, de ce sa cautam doar critici?
Vai de cine incearca sa gateasca la fel ca tine. Fasolea se inmoaie peste noapte, legumele se trag in ulei ca sa isi lase dulceata, tarhonul e verdeata fasolei, se fierbe la foc mic minim o ora.... lista poate continua la infinit. Sper ca autoarea retetei are 12 ani si invata sa gateasca.
Vai de mama ei de reteta! 25 de minute sa fiarba fasolea? Probabil lui Caprese ii place sa fie un balon ambulant. O fi vreunul la Petitchef care sa stie cate ceva despre "bucatareala"?
Comentarii:
Excelenta mancare
Foarte buna.
E slabuta reteta. Unde e ceapa calita, unde este faina care leaga, unde este boiaua, etc.
Fasolea cu ciolan se gateste in zeci si zeci de feluri si apreciez ca este foarte pe gustul romanilor de fiecare data, ar fi mai bine
sa incercam sa ghicim ce este pe bune, de ce sa cautam doar critici?
Vai de cine incearca sa gateasca la fel ca tine. Fasolea se inmoaie peste noapte, legumele se trag in ulei ca sa isi lase dulceata, tarhonul e verdeata fasolei, se fierbe la foc mic minim o ora.... lista poate continua la infinit. Sper ca autoarea retetei are 12 ani si invata sa gateasca.
Vai de mama ei de reteta! 25 de minute sa fiarba fasolea? Probabil lui Caprese ii place sa fie un balon ambulant. O fi vreunul la Petitchef care sa stie cate ceva despre "bucatareala"?
Gustos
Excelent