Fasole cu ciolan
Ingrediente
Preparare
- Se spala bine fasolea si se pune apoi la inmuiat in apa pentru cateva ore.
- Se arunca apa si se pune apoi la fiert in alta apa curata. Cand fierbe apa se scurge fasolea si se pune din nou la fiert in apa calduta.
- Se adauga ciolanul afumat, ceapa tocata marunt si morcovii taiati si se lasa sa fiarba la foc mic.
- Se presara cimbru, foi de dafin si se condimenteaza.
- La sfarsit se adauga bulionul si frunzele de telina tocate.
- Se serveste calda cu salata de ceapa rosie, muraturi sau ardei iute si tuica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Dan-Rosu
Excelenta mancare
Diana Lucia
Foarte buna.
Voicu
E slabuta reteta. Unde e ceapa calita, unde este faina care leaga, unde este boiaua, etc.
Ambra
Fasolea cu ciolan se gateste in zeci si zeci de feluri si apreciez ca este foarte pe gustul romanilor de fiecare data, ar fi mai bine
sa incercam sa ghicim ce este pe bune, de ce sa cautam doar critici?
Mama
Vai de cine incearca sa gateasca la fel ca tine. Fasolea se inmoaie peste noapte, legumele se trag in ulei ca sa isi lase dulceata, tarhonul e verdeata fasolei, se fierbe la foc mic minim o ora.... lista poate continua la infinit. Sper ca autoarea retetei are 12 ani si invata sa gateasca.
John_
Vai de mama ei de reteta! 25 de minute sa fiarba fasolea? Probabil lui Caprese ii place sa fie un balon ambulant. O fi vreunul la Petitchef care sa stie cate ceva despre "bucatareala"?
anonymous
Gustos
anonymous
Excelent