Paine rustica (raw vegan)

Paine rustica (raw vegan)
Altele
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.

Punctează această reţetă

Doina OpreaDoina Oprea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Şi dacă nu am aparat de deshidratare ?

abuz

anonymous

Multe raspunsuri bune recomandate de doctori.
buna ideea de prezentare a unui aliment cu scop benefic ptr sanatate.
voi reveni cu placere.

abuz

anonymous

Avem ce invata

abuz

anonymous

Reteta ptr. alte meleaguri,nu ptr. plaiurile mioritice.

abuz