Paine rustica (raw vegan)

Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Şi dacă nu am aparat de deshidratare ?
anonymous
Multe raspunsuri bune recomandate de doctori.
buna ideea de prezentare a unui aliment cu scop benefic ptr sanatate.
voi reveni cu placere.
anonymous
Avem ce invata
anonymous
Reteta ptr. alte meleaguri,nu ptr. plaiurile mioritice.
Punctează această reţetă