Ingrediente: 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati 2 morcovi, taiati cubulete mici 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S 10 rosii...
Ingrediente: 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata 2 cani faina integrala de orez rosu 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor 1 cana...
Ingrediente: 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte) 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte) 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana...
Ingrediente: 4 morcovi medii 1 mar curatat de coaja si seminte 1 catel de usturoi dat pe razatoarea mica 1 lingura de patrunjel tocat sare, piper proaspat...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 1/2 cana naut inmuiat cu o seara inainte 1 ceapa medie tocata marunt 2 morcovi mici sau 1 morcov mare, razuit 1 ardei kapia mic, taiat cubulete...
Ingrediente: 200 g hrisca 200 g nuca cruda 100 g morcov o ceapa mica o legatura mica patrunjel 5-6 ciuperci champignon crude frunze de varza murata 800 g rosii...
Ingrediente: Maioneza 1 pahar apa 1 Lg zeama de lamaie 1/2 pahar nuci macadamia sau orice alta nuca 1/4 pahar samburi fl. soarelui cruzi 2 catei usturoi 2 Lg...