Tocanita de naut la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Nautul se scurge de apa in care a stat peste noapte si se pune intr-o oala la fiert cu apa multa. Dupa aproximativ o ora acesta e fiert. Scurgeti-l de apa si lasati-l in sita.
- Se incalzeste cuptorul la foc potrivit .Ceapa, morcovul si ardeiul se pun la calit in apa cu ulei. Se calesc 2-3 minute pana se inmoaie.
- Se adauga rosiile si se mai fierbe 5 minute, pana cand scade din apa.
- Se adauga nautul si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se stinge focul si se adauga usturoiul, sarea si patrunjelul.
- Compozitia se toarna intr-o tava adanca si se da la cuptor pentru 40-45 minute sau pana cand apa scade si ramane doar nautul cu sos gros. Se serveste atat cald cat si rece.
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F.bun si sanatos !
am gătit această rețetă
anonymous
Am adaugat si chili praf!!! Excelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Azi am facut aceasta reteta pt a treia oara. Delicioasa mancare!!! De data asta, odata cu legumele puse la calit, am pus si cateva fire de usturoi verde. Nu a stricat cu nimic, ba dimpotriva! Multumesc pt reteta!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelet
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit aceasta reteta deja de doua ori si de fiecare data rezultatul a fost absolut delicios!!!
am gătit această rețetă
Maria
Sanatoasa....
anonymous
Chiar si mancarurile fara carne pot fi delicioase.
cu siguranta si aceasta mancare este delicioasa si chiar mai sanatoasa decat cele cu carne.
anonymous
Destul de ispititoare
anonymous
F.bun,dietetic
anonymous
Voi incerca ,arata f.bine,ne plac retetele voastre