Tocanita de naut la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Nautul se scurge de apa in care a stat peste noapte si se pune intr-o oala la fiert cu apa multa. Dupa aproximativ o ora acesta e fiert. Scurgeti-l de apa si lasati-l in sita.
  • Se incalzeste cuptorul la foc potrivit .Ceapa, morcovul si ardeiul se pun la calit in apa cu ulei. Se calesc 2-3 minute pana se inmoaie.
  • Se adauga rosiile si se mai fierbe 5 minute, pana cand scade din apa.
  • Se adauga nautul si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se stinge focul si se adauga usturoiul, sarea si patrunjelul.
  • Compozitia se toarna intr-o tava adanca si se da la cuptor pentru 40-45 minute sau pana cand apa scade si ramane doar nautul cu sos gros. Se serveste atat cald cat si rece.
L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

F.bun si sanatos !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am adaugat si chili praf!!! Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Azi am facut aceasta reteta pt a treia oara. Delicioasa mancare!!! De data asta, odata cu legumele puse la calit, am pus si cateva fire de usturoi verde. Nu a stricat cu nimic, ba dimpotriva! Multumesc pt reteta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelet

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am gatit aceasta reteta deja de doua ori si de fiecare data rezultatul a fost absolut delicios!!!

am gătit această rețetă
abuz

Maria

Sanatoasa....

abuz

anonymous

Chiar si mancarurile fara carne pot fi delicioase.
cu siguranta si aceasta mancare este delicioasa si chiar mai sanatoasa decat cele cu carne.

abuz

anonymous

Destul de ispititoare

abuz

anonymous

F.bun,dietetic

abuz

anonymous

Voi incerca ,arata f.bine,ne plac retetele voastre

abuz
  • pagina 1 / 3