Pilaf de quinoa

Pilaf de quinoa
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa se toaca marunt, morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete. Daca alegeti sa puneti si alte legume, taiati-le si pe ele cubulete. Quinoa se pune intr-o sita f deasa si se spala f bine cu apa.
  • Ceapa impreuna cu uleiul si putina apa se caleste pana devine transparenta.
  • Apoi se adauga morcovul si patrunjelul si se calesc si ele putin, avand graija sa aiba destula apa pentru a nu se praji ci mai mult sa se inabuse.
  • Se adauga quinoa, apa si se amesteca din cand in cand. Cand quinoa absoarbe apa si devine transparenta inseamna ca e fiarta.
  • Se inchide focul si se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se serveste ca atare sau ca garnitura la chiftele.
L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Doina

Reteta excelenta atat simpla cat si cu toate legumele!
.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Super buna

abuz

Gina53

Trebuie incercata ,banuiesc ca este foarte gustoasa

abuz

anonymous

Am sa o fac si eu !

abuz

anonymous

Simpla,sanatoasa si buna!

abuz

anonymous

O reteta simpla dar buna.

abuz

anonymous

Deosebita!

abuz

anonymous

Supeeer

abuz

anonymous

E o reteta excelenta

abuz
  • pagina 1 / 3