Ceapa se toaca marunt, morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete. Daca alegeti sa puneti si alte legume, taiati-le si pe ele cubulete. Quinoa se pune intr-o sita f deasa si se spala f bine cu apa.
Ceapa impreuna cu uleiul si putina apa se caleste pana devine transparenta.
Apoi se adauga morcovul si patrunjelul si se calesc si ele putin, avand graija sa aiba destula apa pentru a nu se praji ci mai mult sa se inabuse.
Se adauga quinoa, apa si se amesteca din cand in cand. Cand quinoa absoarbe apa si devine transparenta inseamna ca e fiarta.
Se inchide focul si se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se serveste ca atare sau ca garnitura la chiftele.
Comentarii (21):
Reteta excelenta atat simpla cat si cu toate legumele!
.
Foarte buna
Super buna
Trebuie incercata ,banuiesc ca este foarte gustoasa
Am sa o fac si eu !
Simpla,sanatoasa si buna!
O reteta simpla dar buna.
Deosebita!
Supeeer
E o reteta excelenta