Pilaf sarbesc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se caleste ceapa in ulei, se adauga ciupercile si ardeii taiati dupa preferinta si se calesc impreuna cu ceapa. Se stinge cu zeama de carne.
  • Se adauga si restul legumelor si se fierb 10-15min. Se pune orezul, se completeaza cu supa daca a scazut si se lasa pana cand au fiert toate. La final se pun rosiilesi condimentele, se mai da un clocot si se presara patrunjel.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
25/08/2015

Simplu și gustos!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/03/2014

F.buna !

(0) (0) abuz
03/02/2014

Super

(0) (0) abuz
11/11/2013

Arata bestial si cred ca e si foarte gustoasa reteta

(0) (0) abuz
11/11/2013

Excelenta reteta. Ma inspir mereu si imi bucur familia cu delicioase mancaruri ! Multumesc

(0) (0) abuz
06/10/2013

Comentariul tău:F B si usor de preparat

(0) (0) abuz
10/08/2013

Excelent!!!

(0) (0) abuz
12/04/2013

Imioooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(0) (0) abuz
01/03/2013

Super

(0) (0) abuz
27/02/2013

Tres ,tres bonne!!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2