Pilaf la cuptor cu copanele
Ingrediente
3
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Ciocanele de pui le-am condimentat, amestecand bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.
- Dupa 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena si am dat la cuptor pentru 1 ora.
Am pregatit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar când acestea s-au înmuiat putin am adaugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adugat putina apa calda si am lasat sa se fiarba. Când orezul a fost aproape gata, am pus ½ lingurita curry. Am pus orezul într-un vas de yena si am dat la cuptor ptr 15 minute. - Am servit ciocanelele cu orezul cu legume, împreuna cu o salata combinata de vara (salata verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapa rosie).
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: