Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor
Orez, ciuperci si aripioare...ce mai o masa copioasa.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi mici si caliti in putin ulei.
- Adaugati ceasca de orez doua cesti de apa calduta si un praf de sare si piper apoi lasati sa fiarba pe foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca mai este nevoie mai adaugati putina apa.
- In timp ce orezul se fierbe, spalati aripioarele si imbracati-le in lingurita de paprika cu un praf de sare si piper apoi prajiti-le cate doua minute pe fiecare parte sa sigilati sucurile naturale ale puiului.
- Puneti-le intr-un vas termo rezistent (eu am pus si cateva felii de ciuperci si ardei gras pentru un plus de gust) si dati la cuptor 180C/gaz 4 pentru 25 de minute.
- Taiati ciupercile in felii subtiri si prajiti-le cu usturoiul pisat in putin ulei pana ce scade apa. Adaugati un praf de sare si piper.
- Cand orezul s-a fiert stingeti focul si potriviti de sare si piper.
Scoateti aripioerele din cuptor, asezati totul pe farfurie si repede la masa sa nu se raceasca.
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bine explica tipa
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa rețetă!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Abia astept si eu sa o incerc...in seara aceasta.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte tare reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna , am mancat de numa,numa,bravo reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE GUSTOS!!!
am gătit această rețetă

camelia_m2014
Delicios !!!
anonymous
Super
anonymous
Imi place
anonymous
Lasa-te de scris retete. NU te pricepi!
Punctează această reţetă