Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor

Felul principal
Ușor
40 min

Orez, ciuperci si aripioare...ce mai o masa copioasa.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi mici si caliti in putin ulei.
  • Adaugati ceasca de orez doua cesti de apa calduta si un praf de sare si piper apoi lasati sa fiarba pe foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca mai este nevoie mai adaugati putina apa.
  • In timp ce orezul se fierbe, spalati aripioarele si imbracati-le in lingurita de paprika cu un praf de sare si piper apoi prajiti-le cate doua minute pe fiecare parte sa sigilati sucurile naturale ale puiului.
  • Puneti-le intr-un vas termo rezistent (eu am pus si cateva felii de ciuperci si ardei gras pentru un plus de gust) si dati la cuptor 180C/gaz 4 pentru 25 de minute.
  • Taiati ciupercile in felii subtiri si prajiti-le cu usturoiul pisat in putin ulei pana ce scade apa. Adaugati un praf de sare si piper.
  • Cand orezul s-a fiert stingeti focul si potriviti de sare si piper.

    Scoateti aripioerele din cuptor, asezati totul pe farfurie si repede la masa sa nu se raceasca.
    POFTA BUNA!!!

Punctează această reţetă

CookWithAnaCookWithAna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Foarte bine explica tipa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa rețetă!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Abia astept si eu sa o incerc...in seara aceasta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte tare reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna , am mancat de numa,numa,bravo reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

FOARTE GUSTOS!!!

am gătit această rețetă
abuz
camelia_m2014

camelia_m2014

Delicios !!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Lasa-te de scris retete. NU te pricepi!

abuz
  • pagina 1 / 4