Pilaf cu ciuperci
Ingrediente
Preparare
- Tocam ceapa , morcovul si areiul marunt si le punem la calit in putin ulei.
- Dupa ce s-au muiat, punem orezul si il calim putin si pe el. Punem si ciupercile, potrivim de sare si piper si adaugam apa. Lasam sa dea un clocot si pe urma luam tigaia si o punem pe aburi pe o alta oala.
- Lasam pana orezul este facut dar nu mestecam in el ca sa nu se sfarame. Noi servit cu castraveti murati(fiind zi de post) dar se poate folosi si ca garnitura.
Nutriție
- Carbo: 100.3g
- Grăsimi: 20.4g
- Grăsimi sat.: 2.9g
- Proteine: 10.9g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 4.4g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 21
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Iulia
Imi place reteta!
Iulia
Imi place reteta!
Iulia
Imi place reteta!
anonymous
Ma astia care v-ati legat de gogosar...a scris doamna "ar(d)eiul"... numai un gura-casca nu se prinde ca se referea la ceea ce in lista de ingrediente apare ca "gogosar"... sigur v-ati gandit la "gogosari murati"... :)) Raducu, avocatul apararii din oficiu
anonymous
Este buna si reteta aceasta dar eu fac pilaful altfel.....cu zeama in care au fiert toate ingredientele inclusiv ciupercile + patrunjel si piper la sfarsit.pofta buna!
anonymous
Foarte bun.
anonymous
Mincare de post dar eu o fac si in timpul anului nu numai in post si nu se merita sa faci cantitati mari preincalzit nu mai are acelasi gust
Lixandra
Un orez cu legume dupa preferinta care se poate servi ca atare sau ca garnitura , interesant gatitul pe abur , asta chiar o sa incerc .

constanta_s2014
Hmmm ! Asa si asa. Nu se poate spune ca este chiar pilaf de ciuperci ci mai degraba un pilaf de legume si ciuperci. La pilaful de ciuperci pui numai ceapa, ciuperci proaspete(daca vrei sa aiba gust de ciuperci) si verdeata (marar+patrunjel) iar apa o inlocuiesti cu o supa de legume.
anonymous
Ce faci cu gogosarul? Il lingi si pe el, ca pe ulei?
Punctează această reţetă