Petitchef

Pilaf cu ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
700 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 2.39 (1.2€/porție)

Preparare

  • Tocam ceapa , morcovul si areiul marunt si le punem la calit in putin ulei.
  • Dupa ce s-au muiat, punem orezul si il calim putin si pe el. Punem si ciupercile, potrivim de sare si piper si adaugam apa. Lasam sa dea un clocot si pe urma luam tigaia si o punem pe aburi pe o alta oala.
  • Lasam pana orezul este facut dar nu mestecam in el ca sa nu se sfarame. Noi servit cu castraveti murati(fiind zi de post) dar se poate folosi si ca garnitura.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 700Kcal
  • Carbo: 100.3g
  • Grăsimi: 20.4g
  • Grăsimi sat.: 2.9g
  • Proteine: 10.9g
  • Fibre: 4g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (795g)


Poze

Pilaf cu ciuperci
Pilaf cu ciuperci - poza 2
Pilaf cu ciuperci - poza 3
Pilaf cu ciuperci - poza 4
Pilaf cu ciuperci - poza 5
Pilaf cu ciuperci - poza 6

Întrebări:




Comentarii (27):

Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2017

Ma astia care v-ati legat de gogosar...a scris doamna "ar(d)eiul"... numai un gura-casca nu se prinde ca se referea la ceea ce in lista de ingrediente apare ca "gogosar"... sigur v-ati gandit la "gogosari murati"... :)) Raducu, avocatul apararii din oficiu

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
02/04/2015

Este buna si reteta aceasta dar eu fac pilaful altfel.....cu zeama in care au fiert toate ingredientele inclusiv ciupercile + patrunjel si piper la sfarsit.pofta buna!

am gătit această rețetă (2) (1) Abuz
02/04/2015

Foarte bun.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/04/2015

Mincare de post dar eu o fac si in timpul anului nu numai in post si nu se merita sa faci cantitati mari preincalzit nu mai are acelasi gust

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Lixandra, 22/04/2019

Un orez cu legume dupa preferinta care se poate servi ca atare sau ca garnitura , interesant gatitul pe abur , asta chiar o sa incerc .

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/04/2016

Hmmm ! Asa si asa. Nu se poate spune ca este chiar pilaf de ciuperci ci mai degraba un pilaf de legume si ciuperci. La pilaful de ciuperci pui numai ceapa, ciuperci proaspete(daca vrei sa aiba gust de ciuperci) si verdeata (marar+patrunjel) iar apa o inlocuiesti cu o supa de legume.

(2) (0) Abuz
01/04/2016

Ce faci cu gogosarul? Il lingi si pe el, ca pe ulei?

(1) (3) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
1 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează