Punem pieptul de pui la fiert intr-o oala cu apa si sare pregatim legumele: taiem ceapa marunt, pe morcovi ii dam prin razatoarea mare, iar pe ardei ii taiem cubulete.
Intr-o oala punem doua linguri cu ulei ... asezam oala pe aragaz si adaugam ceapa lasam cateva minute la calit amestecand continuu, apoi adaugam morcovii si ardeii.
Lasam legumele cateva minute la calit...apoi adaugam orezul mai lasam 1 minut orezul la calit si apoi adaugam 1 l de apa, sare si lasam sa fiarba.
In momentul in care orezul este aproape fiert punem ciupercile adaugam condimentele si verificam de sare.
Intre timp pregatim pieptul de pui...cand pieptul de pui este fiert il luam de pe foc, il spalam si il taiem cubulete apoi il punem la prajit pentru doar 5 minute.
E o mizerie! În cel mai bun caz este orez cu pui și ciuperci dar nu are nici o legătură cu pilaful! Pătrunjelul figurează la ingrediente doar asa de forma căci nu ne spune ce sa facem cu el.
Pai si zeama de la pui o arunci si pui apa ?:)) iar timpul de estimare este : "..."? punctulete?ce reteta varza,ar trebui sa verifice cineva retetele astea inainte sa se posteze toate prostiile.
Comentarii (21):
E o mizerie!
În cel mai bun caz este orez cu pui și ciuperci dar nu are nici o legătură cu pilaful!
Pătrunjelul figurează la ingrediente doar asa de forma căci nu ne spune ce sa facem cu el.
Delicios
Este foarte gustoasa
Nu e detaliata cum trebuie! EX: Timp si foc ( tare, potrivit, mic )!
Pai si zeama de la pui o arunci si pui apa ?:)) iar timpul de estimare este : "..."? punctulete?ce reteta varza,ar trebui sa verifice cineva retetele astea inainte sa se posteze toate prostiile.
1 ardei gras rosu;
- 1 ardei capia verde;
Cred ca ai consumat ceva tarie si le-ai cam inversat.
E varza,astea sunt detalii!!!!!
Ramane sa o incerc pare gustoasa
Naspa
Super