Pilaf de orez cu tocanita de pui

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pilaf
-
Salată de orez cu pui, dovlecel, semințe de pin și oțet balsamic
-
Tocăniță gustoasă de somon
-
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Preparare
Preparare14 min
Gătire20 min
- Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei.
- Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
- Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic.
- Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa.
- La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata.