Pilaf de orez cu tocanita de pui

Pilaf de orez cu tocanita de pui
Felul principal
Foarte ușor
34 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare14 min
Gătire20 min
  • Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei.
  • Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa.
  • La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F,gustos!:)

abuz