-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Pilaf
-
Pilaf de orez cu tocanita de pui
Pilaf de orez cu tocanita de pui
Preparare
-
Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei.
-
Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
-
Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic.
-
Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa.
-
La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
F,gustos!:)