Pilaf de orez cu chiftelute
votează acum
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.57Euros€ (0.29€/porție)
Rețete inrudite
-
Pilaf
-
Chiftelute de vita cu parmezan
-
Chifteluțe de dovleac în air fryer
-
Chifteluțe de conopidă la air fryer- rețeta economică și vegetariană
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Uns usurel formele cu ulei si un pic de pesmet, "captusit" peretii si fundul formelor cu pilaf,pus cite o chifteluta cu sos in mijloc deasupra acoperit din nou cu pilaf presarat parmezan ras si bagat in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 20 de minute.
- Le lasam sa se raceasca un pic si cu mare atentie le desprindem ca sa nu se rupa, ideale ar fi formele de silicon ca s-ar desprinde mult mai usor, si le servim caldute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 142Kcal
- Carbo: 23.3g
- Grăsimi: 2.9g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 5.7g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 0.1g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (38g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!