Chiftelute de vita cu parmezan
Daca va plac chiftelutele, va sfatuim sa adaugati putin parmezan. Veti obtine niste delicatese irezistibile! Insotiti cu un sos de rosii si spaghete proaspete si veti obtine o mancare gustoasa pentru toata familia.
Ingrediente
2
Serviti cu:
Rețete inrudite
-
Chifteluțe turcești - köfte
-
Chifteluțe de conopidă la air fryer- rețeta economică și vegetariană
-
Chiftelute ikea cu sos
-
Chifteluțe de dovlecel la cuptor
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Puneti carnea, patrunjelul, oul, parmezanul, sarea si piperul intr-un bol.
Amestecati cu mainile si faceti bile de dimensiuni medii. Pentru 2 portii, veti obtine aproximativ 13 chiftele.
Incalziti o tigaie si puneti de ulei de măsline. Adaugați chiftelele si gatiti timp de aproximativ 4 - 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu paste sii sos de rosii. Presarati parmezan deasupra.
Gata!
Observații
* Puteti gati chiftelele si in cuptor. Turnati ulei de masline peste chiftelele si gatiti timp de 15 minute la 200° C.
* Pentru 2 portii veti obtine 13 chiftele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!