Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
O idee pentru o prezentare originală, micuțele noastre bărci în stil pizza! O rețetă grozavă de făcut cu copiii, deoarece aceste pâinici vor fi tăiate în formă de barcă. În interior, sunt ornate generos cu sos de roșii, șuncă și mozzarela. Urmați indicațiile pentru a face această rețetă pas cu pas ;-)
Ingrediente
Materiale
- 1 sucitor
- 1 cuțit
- 1 pensulă
Rețete inrudite
-
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
-
Chec aperitiv cu șuncă, măsline, roșii uscate și skyr
-
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
-
Ciuperci în stil coreean - ciuperci shiitake cu sos gochujang
Preparare
Desfaceți aluatul de pizza și tăiați-l în 4. Formați bile de aluat și întindeți-le pentru a obține cercuri.
Tăiați o fantă în stânga și una în dreapta.
Întindeți 1 linguriță de sos de roșii în centru, lăsând puțin spațiu pe margini. Se condimentează cu piper și se stropește cu oregano.
Adaugați șunca tăiată bucățele și acoperiți cu mozzarella rasă.
Pliați marginea stângă peste umplutură, apoi marginea dreaptă peste ea. Ciupiți marginea de sus și marginea de jos.
Repetați procedeul cu celelalte cercuri de aluat apoi așezați-le pe o tava de copt acoperită cu hârtie de copt.
Ungeți cu ou bătut. Se presară oregano, mac și susan. Adăugați mozzarella în centru pentru un miez moale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35 de minute. Verificați coacerea. Gata, rulourile voastre tip barcuță în stil pizza sunt gata!
Observații
Păstrare:
Păstrați aceste rulouri la frigider pentru 1 sau 2 zile, într-un recipient ermetic.
Ce umplutură să folosești?
Poți umple aceste chifle în stil pizza folosind sos de roșii, șuncă și mozzarella rasă, dar și cremă de brânză și somon de exemplu sau brânză și spanac! Nu ezitați să vă umpleți chiflele cu ingredientele preferate!
Putem folosi foitaj?
Desigur, puteți face această rețetă cu aluat foitaj dacă doriți. În acest caz, tăiați cercuri direct din aluat.