Oua umplute pe sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Sos:

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua. Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender.
  • Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram cascaval ras. Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele.
  • Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute.
  • Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Trebuie incercata - pare foarte buna

abuz

anonymous

Binisor dar prea mult patrunjel.

abuz