Ingrediente: 15 oua 100 g pateu de pasare 3 linguri mustar 300 ml smantana sau iaurt 3 linguri maioneza jumatate ceapa rasa sare, piper, zeama de lamaie( daca...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: Umplutura cu branza cu marar: 5 galbenusuri branza feta smantana mustar marar sare piper Umplutura cu branza si boia dulce: 5 galbenusuri branza...
Ingrediente: 6 oua fierte tari, 150 g telemea de oi, 2 lg de smantana, 2-3 codite de ceapa verde. Pt. crema de somon: 150 g somon afumat, 100 g unt, 1 lg zeama...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 800 g cotlet de porc intr-o bucata 100 g carne de porc tocata 4-5 felii de bacon 1-2 dinti de usturoi 1 ou sare, piper, patrunjel tocat Pentru...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3...
Ingrediente: 800 g cotlet de porc intr-o bucata 100 g carne de porc tocata 4-5 felii de bacon 1-2 dinti de usturoi 1 ou sare, piper, patrunjel tocat Pentru...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
mal
Zilele trecute am facut acesti ardei umpluti cu carne de curcan si legume , care au iesit foarte gustosi si ...dupa cum v-am promis pe facebook, iata azi postez si reteta :)
Prepar destul de des ardei umpluti si in cantitati impresionante , d